lørdag den 29. december 2012

Så er julen "afmonteret" ...

Hvad skete der dog ... sidste blogindlæg er lææææææææænge siden, og vupti var julen ovre, og nu sidder jeg her få dage før nytårsaften og fatter ikke helt, hvor alle dagene blev af.

Men det har været dejligt, hyggeligt, indbringende og skønt, og alt gik i store træk efter planen, så jeg klager skam ikke ;)

Her kommer lige en jule-toffifee


og et udpluk af mine til-og-fra-kort


Cover-a-card stempel med grantræer og en TH dådyr-die


Stempel med "god jul", spellbinder stjerne og QuicKutz julestjerne


Et lille juletræsstempel, igen en spellbinder stjerne og TH dådyr.

Det var alt for nu... Jeg håber du har haft en skøn jul, og så ønskes du et glædeligt, velsignet nytår, med tak for dine besøg på min blog i året der snart er gået!

fredag den 21. december 2012

Gine-engel

Havde på nettet set en TH-gine som var blevet forvandlet til en engel ... haps - den idé måtte jeg lige lifte - her på en Toffifee-æske ;)


Og SÅ blev det JULEFERIE :)))
Det bliver så dejligt! Masser af arrangementer - hyggeligt samvær med dejlige familiemedlemmer mange af dagene - og der er også udsigt til at ligge i sofaen med en god bog foran en dejlig varm brændeovn og bare råhygge :)
Så ønsker jeg ikke meget mere ... udover Verdensfred og et godt helbred for alle mine kære!

Rigtig glædelig juleferie.

mandag den 17. december 2012

Snemandssuppe

til mine nevøer og niecer ...



Og hold da op, hvor tiden sprinter afsted ... Jeg når slet ikke at scrappe noget som helst, og der er også længe mellem mine blogindlæg ... Nå - men jeg er netop blevet færdig med de sidste julegaver, så er dét på plads :)

Rigtig god aften og tak for dit besøg!

lørdag den 8. december 2012

Flere æsker

Jeg har lavet en del, så her kommer lidt mere Toffifee ...


De første 2 er stort set ens, bortset fra baggrunds-spellbinder. Og så synes jeg det er den flotteste, flotteste kronhjort ... ever ...


Og her er en æske med et par forskellige spellbinder-dies og banner - ikke så meget dér


Om lidt kommer min svigermor og bliver til imorgen, hvor min øvrige svigerfamilie også dukker op sammen med mine forældre + søster, hvor vi skal adventshygge alle sammen :)

Tak fordi du kiggede forbi, og god weekend.

onsdag den 5. december 2012

Toffifeeæsker

Jeg har lavet en del toffifee-æsker. Her får du et par stykker af dem:


Et skønt TH-juletræ med "sne"stickles på ovenpå spellbinder-die, nogle hjemmelavede bannere, Quickutz julestjerne og punchede iskrystaller. Det hvide baggrundspapir har været gennem Bigshot'en i en Cuttlebug embossingfolder.


Denne æske er der ikke så meget forklaring til ;)

Jeg håber du nyder december lige så meget som jeg...
Vi er en temmelig traditionsbunden familie, og traditioner er jo trygt, rart og frem for alt, genkendeligt, så jeg ser hvert år frem til en dejlig (omend også travl og til tider stresset) december. Jeg synes dog, at jeg for hvert år der går, bliver bedre og bedre til at nyde og glæde mig over alt det dejlige som julen jo bringer.

Tak fordi du kiggede forbi...